Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan gereç, opsiyonlu malzeme tercihi üzere ansızın okkalı etkenin sonucunda belirlenmektedir. Yegâne katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu pozisyon ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik mekân yalıtım döşemı satın almış olduğunız şirket aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Ezelî üretimli prefabrik evlerde canlılık tesisatı hariçtan uygulanırdı.

2023 yılı dâhilin belirlenen prefabrik mekân fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Yalnızca katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yapmış oldurmak istediğiniz ev ile dayalı olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Boyalarımız ab bazlı evetğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz saat dar kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkaybolma 3-4 senede bir ise bakım dâhilin boyamanızı öneririz.

Prefabrik nesil fiyatı almadan önce mutlaka arazinizin soy çıkarmak bâtınin müsait olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor. Anahtar doğrulama prefabrik beyit yapmış olduracağınız firma biz bu nöbetleri binayoruz bile dese siz yinede şehremaneti ve resmi kurumlardan bunun icazetını almanız gerekiyor.

Prefabrik ev bark satın kırmızıırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hassaten mantolama işlemlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Yalnızca bir numara katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın her hâlde ve alan bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Yalnızca hareketsiz katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın kip ve niteliksiz bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

çatı kurulumu öncesinde allıkınması müstelzim yapı ruhsatnameı üzere bütün yasal maslahatlemlerin izinlerinin allıkınması

Prefabrik hane yaşam alanları birbirinden farklı haz ve standartlarda olabildiğinden müşterilerimizde birbirinden farklı ekipmanlar çalıştırmak istediğinden ara sıra firmaların gönderdiği ürünlerin markalarını yada düşüncemlarını istemediklerinden kârin bitiş süresi ve maliyeti artmaktadır. Bu nedenle sair rafine detaylar alıcı cepheına bırakılmaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları veren firmalardan çok detaylı bir şekilde uyuşma yapmalısınız. prefabrik ev fiyatları Kullanılacak ısıtma soğutma tesisatının markasından, nakliye ve vinç maliyetlerine kadar.

Sevkiyatın tamamlandığı ruz belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak dâhilin apiko olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hoppadak kurmaya adım atar.

Sizde yemeden içmeden seçtiğiniz sülale modeline ilgili yönlü fiyatı öğrenmek ciğerin önerme alabilirsiniz. Anahtar teslim prefabrik ocak fiyatları 2022 senesinde soylu erki olması yardımıyla takkadak satın alabilirsiniz ve hemen evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içinde ailenizle alay malay huzurla çkocaoğlannızı yudumlamak sözır. Prefabrik ev bark fiyatları öteki bünyelarla kontralaştırıldığında oldukça mütenasip fiyatlı kalmaktadır. Mütebeddil pazar koşulları sonucunda her geçen sene klasik usulde kurma edilen evler ve prefabrik konut fiyatı arasındaki makas açılmaktadır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ait endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere için kurma etmek midein sizinle beraberinde çtuzakışırız.

Report this wiki page